Hoppa till innehåll

Vecka 34 startar nästa termin av xFlows träningsgrupper i parkour.
Häng på vet ja!!!

Träningsgrupper för barn och ungdomar

Upptäck parkour hos oss!

Våra träningsgrupper för barn och ungdomar är enormt uppskattade! Många som tränar parkour hos oss upplever att de äntligen hittat den perfekta träningsformen efter att ha testat olika klassiska sporter. För andra fungerar parkourträning utmärkt under lågsäsongen för deras andra sporter.

Hos oss får du och dina barn en trygg och inspirerande träningsmiljö. Våra kompetenta och engagerade ledare ser till att varje barn får den uppmärksamhet och det stöd de behöver. Vi erbjuder träningsgrupper för alla åldrar och nivåer, med hög ledartäthet för att garantera säkerhet och personlig utveckling.

Varför välja våra träningsgrupper?

  • Kompetenta ledare: Våra instruktörer är erfarna och brinner för att hjälpa och lära ut parkour till barn och ungdomar.
  • Trygg miljö: Vi strävar efter att alla ska känna sig trygga och sedda.
  • Anpassade träningsgrupper: Oavsett ålder eller nivå har vi en grupp som passar dig.
  • Utveckling: Vi fokuserar på att varje barn ska få bästa möjliga chans att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Varje träningspass är 50 minuter långt och våra terminer pågår i 12 veckor. Anmäl ditt barn idag och låt hen uppleva glädjen parkouren ger!

Termin#20 startar vecka 34
Upphåll för höstlov vecka 44
Sista träningen vecka 46


Kunskapsmatrisen är en grund för vilken grupp man ska välja. Kunskapsmatrisen finns uppsatt på xFlow, på affischen finns även QR-koder så att ni kan se en liten film med vad som menas med de olika begreppen. Du hittar även till kunskapsmatrisen via knappen nedan, där hittar du även filmerna som visar de olika momenten.

Våra träningsgrupper är fyllda av ren och skär rörelseglädje!

Spana efter stjärnan * Den lilla asterisken efter en träningsgrupp betyder att det samtidigt finns ett instruktörslett pass för vuxna på träningsdelen. Passa på att träna samtidigt som ditt barn! Våra pass är varierande, kul och vi har en skön gemenskap!

När du anmäler dig själv eller ditt barn gäller de Allmänna villkoren du godkänt vid din första anmälan men även följande finstilta rader: 
Vi har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.
Om du inte har möjlighet att delta vid ett tillfällen finns tyvärr ingen möjlighet att ta igen träningen vid ett annat tillfälle.
Det utgår ingen rabatt eller kompensation för eventuella missade tillfällen.
Vid skada eller långvarig sjukdom kan del av avgiften dock fås tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.


Betalning och avbokning
En plats i träningsgrupp kostar 1700 kr och betalas vid anmälan.
Avbokning av platsen är möjlig fram till klockan 15:00 7 dagar före första träningstillfället.
Då återbetalas avgiften förutom 250 kr för administrationsavgift.
Avbokning ska ske skriftligen till info@xflow.se
Vid färre än 3 anmälda ställs gruppen in och de som är anmälda får pengarna tillbaka.