Hoppa till innehåll

Fyll livet med flow

Välkommen till Jönköpings härligaste träningsanläggning. Här kan du fylla livet med flow tillsammans med vänner eller familj. Du kan träna på egen hand eller gå på pass.

Vi har träningskort för dig som bara vill komma enstaka tillfällen men även för dig som vill träna oftare. Vi har träningskort för ungdom/student, vuxen eller för familjen!

Våra träningskort

Engångsbesök

Barn/Ungdom/Student: 200:-
Vuxen 250:- / Vuxen PASS 150:-
Familj: 600:-

Alla åldrar är välkomna men barn under 9 år får endast träna tillsammans med ansvarig vuxen på plats. Ungdomar över 9 år får träna utan ansvarig vuxen, denne ansvarar för att barnet vet om och förhåller sig till våra trivselregler.

Engångsbesök avser en heldag enligt gällande öppettider. Ingen förbokning behövs.

Om du ska träna på egen hand kan du även betala ditt engångsbesök på plats eller här nedan i förväg!

Engångsbesök Vuxen PASS. Vill du vara med på ett specifikt pass behöver du först köpa ett Engångsbesök PASS, och logga in med den profil som skapas, därefter kan du boka in dig på passet. Vi har alltid personal på plats i lokalen MEN de finns inte alltid någon i receptionen. Se våra öppettider för mer info.

Träningskort Ungdom/Student

10-kort Ungdom/Student: 1600:-
Månadskort Ungdom/Student: 500:-/månad (löpande)
Årskort Ungdom: 2300:-
Årskort Student: 3600:-

Ungdom är du upp tills du fyllt 18 år.
Alla åldrar är välkomna men barn under 9 år får endast träna tillsammans med ansvarig vuxen på plats. Ungdomar över 9 år får träna utan ansvarig vuxen, denne ansvarar för att barnet vet om och förhåller sig till våra trivselregler.

10-kort går att dela på flera personer ex. om man vill ta med sig kompisar. Övriga träningskort är personliga.

Studentpris gäller mot uppvisande av giltigt Studentkort.

Träningskort Vuxen

10-kort: 2000:-
10-kort PASS: 1300:- (avser endast träning på pass)
Månadskort: 600:-/månad (löpande)
Årskort: 5000:-

Träningskort Familj


10-kort Familj*: 4500:-
10-kort endast till FamilyFlow: 800:-
5-kort endast till FamilyFlow: 400:-
Månadskort Familj: 1500:-
Årskort Familj: 10500:-


Träningskorten är personliga och avser två vuxna och upp till tre barn. Barn under 9 år får endast träna tillsammans med ansvarig vuxen. Ungdomar från 9 år och uppåt får träna ensam.
5-klipp och 10-kort FamilyFlow gäller en vuxen och upp till tre barn.

Vid tecknande av våra olika Familjemedlemskap registreras kortet på en person. För att ge övriga familjemedlemmar tillgång till träningskortet ansvarar kunden själv för att maila in nedanstående uppgifter* på övriga familjemedlemmar. Därefter registrerar vi dem och skickar ut inloggningsuppgifter. Sen är det bara att börja träna! * De uppgifter vi behöver få in är: Namn Adress Mailadress (en unik mailadress per familjemedlem) Mobiltelefonnummer.