Hoppa till innehåll

Fyll sommarlovet med rörelseglädje, parkour och härlig gemenskap!

Starta (eller avsluta) sommarlovet med xFlows uppskattade SummerCamp. Fyra fartfyllda dagar fulla av glädje, rörelse och härliga vänner. Du kan se det som en ”intensivkurs i parkour” eller som en del av ett händelserikt och aktivt sommarlov!

På våra SummerCamp lägger vi mycket tid på att skapa bra relationer med barnen och att skapa en sammansvetsad grupp för att barnen ska känna sig trygga. Vi blandar lek, utmaningar, träning och ibland även tävling.

Om vädret tillåter gör vi en cykelutflykt till Lizard Park för att få testa på parkour i dess rätta miljö! Vi hoppas att alla kan och vill vara med på detta, men en ledare kan stanna på xFlow om det finns barn som inte kan eller får cykla.

xFlows camp håller på i fyra dagar (måndag till torsdag) vecka 26 och vecka 33

Campen håller på 9:00-14:30 med möjlighet till drop in och drop out (8-18)

I priset ingår mellanmål, lunch och frukt! OCH många timmar mobilfri tid (Det sista kanske inte det bästa säljargumentet för alla barn 😉 ).

För att vara med på xFlows SummerCamp ska du ha fyllt 7 år och vara max 12 år gammal.

PSSST kom ihåg rabattkoden!!!
*Du som går Termin#19 eller har ett aktivt träningskort (Månads- eller Årskort) får 400:- rabatt om du uppger den kod som skickats ut via mail 13/5 10:37 (från info@xflow.se).

glada barn på camp

Vi lägger stort fokus på att deltagarna ska lära känna varandra och hjälpa varandra i de olika övningarna. Våra ledare är själva oftast inbitna parkourare som har koll på övningar och vet hur man tränar för att lära sig nya tricks.

☀️☀️☀️☀️☀️


På campet får du:

👉🏻 22 h med ledarledda aktiviteter
👉🏻 Upp till 40 timmar på xFlow
👉🏻 Flera engagerade, kunniga och omtänksamma ledare!
👉🏻 Möjlighet att lära känna nya kompisar
👉🏻 Lekar, tävlingar och utmaningar
👉🏻 Näringsrika luncher och stadiga och nyttiga mellanmål
👉🏻 Fri tid till lek och/eller träning
👉🏻 Mobilfri tid 🤩