Hoppa till innehåll

Välkommen på xFlows femårkalas
23 september 2023
klockan 10-16

Fem år har gått så snabbt och så mycket har hänt… och det bästa är att MER är på gång!!!

Kom och fira med oss!!!
Under dagen kommer det finnas gott om tid att leka och träna på egen hand, träffa vänner, ta en fika och dessutom passa på att träffa oss såklart!

Klockan 11:00 bjuder vi in till premiären av den ärofyllda tävlingen xFlows Mästare! Du kan välja att ställa upp som tävlande eller bara stå vid sidan av och heja fram 2023 års xFlow Mästare! Mer om tävlingen och anmälan kommer lite längre ner.

Klockan 14:00 bjuder vi in till en parkouruppvisning i världsklass med bland annat världens bästa parkourutövare Elis Torhall. Efter uppvisningen finns det möjlighet till autografskrivning och fotografering tillsammans med uppvisningsgänget.

💕 e & e

Under dagen är det 2 för 1 på våra entrépriser.
Du kan betala direkt på plats!

xFlows Mästare 2023

Under vårt kalas kommer vi kora en Vuxenmästare och en Ungdomsmästare (upp till 14 år).

Klockan 11.00 drar vi igång tävlingarna, som vi hoppas är klara ca 13.00

Tävlingen innehåller grenar som utmanar såväl fysisk styrka, balans och pannben som klurighet och en gnutta tur! I vanlig ordning är det viktigaste med tävlingen rörelseglädjen och gemenskapen!

Vill du vara med och fajtas om den ärofyllda titeln xFlows Mästare 2023?!

Anmäl dig i förväg

Skicka ett SMS till 0793362462 med NAMN och ålder

Sen är det bara att ladda upp 🙂

Inget kalas utan presenter… typ!

Varje år när xFlow fyller år passar vi på att ge bort ett kalasbra erbjudande som ger tillgång till träning och flow året ut. Självklart gör vi det även i år!

Du kan välja att köpa det nu direkt eller vara med i vår ”ge-bort-kalaskortet-till-en-vän-och-dig-själv-tävling” på Facebook och Instagram!
(Vi heter xFlow.se på båda ställena)

För dig som inte orkar vänta och se vem som vinner eller känner att det där är för bra för att vänta på finns möjligheten att slå till direkt!

Kalaskortet 2023
Ungdom – 800:-
Vuxen – 1200:-
Familj – 2800:-

Kortet gäller från den dag du köper det till den 31/12 2023.
Ungdom = upp till 18 år eller student. Familj = 2 vuxna och upp till tre barn. Erbjudandet gäller till och med 30/9 2023


PSSST!

De flesta femåringar uppskattar presenter! Vi på xFlow önskar oss mest av allt att du skänker pengar till Barncancerfonden, så att fler femåringar får fira sin födelsedag.

För att skänka pengar till Barncancerfonden kan du swisha till 90 20 900 eller scanna QR-koden med din Swishapp.