traningsgrupper76

Termin#13 är i full gång!

Termin#13 av xFlows uppskattade, omtalade och underbara träningsgrupper i parkour rullar på för fullt!

Termin#14 startar vecka 34 och anmälan till den släpps måndag 27/6 kl 13:37

Våra träningsgrupper är och har varit enormt uppskattade! Många barn och ungdomar som tränar hos oss upplever att de äntligen hittat träningsformen som passar dem efter att ha testat alla de klassiska sporterna. Andra barn har parkouren under den delen av året då deras andra sporter har lågsäsong.

Oavsett är våra träningsgrupper fyllda av ren och skär rörelseglädje!

Hos oss blir du och dina barn väl omhändertagna av kompetenta och inspirerande ledare. Oavsett ålder och nivå har vi träningsgrupper som passar. Vårt mål är att alla barn ska bli sedda och få bästa möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Varje träningstillfälle är 50 minuter.

Se vår film om vad våra träningsgrupper handlar om

100% rörelseglädje

Termin#13-INFO:

Start vecka 13
Påsklov vecka 15
Sista träningstillfället vecka 25

Det är alltså träning även om det är röd dag så som Kristihimmelsfärd, Pingst, Nationaldag eller dagen efter midsommardagen (annandag midsommar).

IMG_0385

Innan du anmäler ditt barn...

Kunskapsmatrisen är en grund för vilken grupp man ska välja. Kunskapsmatrisen finns uppsatt på xFlow, på affischen finns även QR-koder så att ni kan se en liten film med vad som menas med de olika begreppen. Du hittar även till kunskapsmatrisen via knappen nedan, där hittar du även filmerna som visar de olika momenten.

Spana efter den lilla stjärnan *

Till er föräldrar som vill passa på att träna samtidigt som barnet är på träningsgrupp har vi till denna termin markerat på hemsidan vilka träningsgrupper där det ligger ett pass samtidigt. Du ser det med hjälp av en * efter tiden

PARKOUR -

för dig mellan 7 och 99 år

RookieMove

RookieMove är vår grundnivå inom parkour. Vi tränar mjuka och säkra landningar, rolls och de grundläggande vaults som finns i parkouren. Vi tränar även på grunderna för att klara olika volter. För att gå i Rookiemove krävs inga förkunskaper, bara ett glatt humör och du ska fylla 7 år under terminen.

Max 18 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Move

Move är vår fortsättningsnivå inom Parkour. I Move tränar vi vidare på grunderna inom parkour, lär oss volter och börjar att sätta ihop alla tekniker och rörelser på häftigt sätt. Träningen lägger en viktig grund för att senare kunna utföra svårare tricks utan att utsätta sig för risker. För att gå i Move ska du klara alla delar som står med i kunskapsmatrisen och minst fylla 7 år under terminen.

Max 18 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Free

Free förutsätter att du tränat en hel del parkour eller gymnastik tidigare och behärskar de vanligaste teknikerna inom parkouren. Du ska även kunna utföra framåt- och bakåtvolter utan passning. I Free får du lära dig mer avancerade tekniker och hur man sätter ihop dem på ett säkert sätt. Vi arbetar även med att utveckla landningar, flow och kreativitet. För att börja i Free ska du uppfylla kraven i kunskapsmatrisen.

Max 18 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Compete

Compete förutsätter att du brinner för parkour och skulle vilja tävla inom sporten. Färdighetsmässigt bör du vara minst på Free-nivå. Du kommer framförallt att tränas av vår egen världsstjärna Elis Torhall, som vet allt om hur man tränar för att gör bra runs på tävlingar. Compete-gruppen är en liten grupp och träningen utgår helt från deltagarnas individuella förutsättningar och behov.

OBS! Compete är vår enda träningsgrupp som tränar 1,5-2h/tillfälle och dessutom har två tillfällen/vecka. Om ni anmäler ert barn till båda tillfällena, använd koden DUBBLA för att få 700kr i rabatt.

Max 8 personer per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Vuxenparkour

Parkour är VANSINNIGT roligt att träna och utvecklas inom. Det gäller såväl barn som vuxna. Det är lustfylld, kreativ, allsidig träning, som tvärtemot vad många tror även är säker. Vi har oerhört få skador inom parkouren.

Du behöver inte vara vältränad eller hålla på med något liknande. Det går alldeles strålande att vara fullständig nybörjare. Alla får möjlighet till individuella utmaningar utifrån sin nivå.

Max 8 deltagare per grupp

Pris: 2200:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

BARNGYMNASTIK -

för barn mellan 5 och 7 år

MiniMove

MiniMove innebär att vi kombinerar lekar, hinderbanor och gymnastikövningar för att på ett stimulerande sätt utveckla barnens motorik och koordination. Vi tränar på att åla, krypa, stödja, gå, springa, balansera, hoppa, klättra, hänga och rulla. För att börja MiniMove ska du ha fyllt fem år men i övrigt krävs inga förkunskaper.

Max 12 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

SPECIALARE -

för dig mellan 7 och 18 år

RookieTricking

RookieTricking är vår grundnivå inom Trickingen. RookieTricking passar dig som gillar kreativitet och utmaning. Tricking är en sport som är närbesläktad med parkour, gymnastik, akrobatik, breakdance och vissa kampsporter. I RookieTricking lär du dig alla grunder inom Tricking såsom sparkar, volter, gymnastik och till och med vissa breakdancerörelser. Detta för att sedan sätta ihop alla rörelser i olika kombinationer. För att gå i vår RookieTricking rekommenderar vi att du ska ha gått i RookieMove (se kunskapsmatrisen) och du ska fylla 7 år under terminen.

Max 10 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Tricking

Tricking passar dig som tycker om att lära dig och utveckla nya rörelser. Tricking är en sport som är närbesläktad med parkour, gymnastik, akrobatik, breakdance och vissa kampsporter. Vi kombinerar kickar, volter och skruvar på vårt studsiga springfloor och skapar coola rörelser. För att börja Tricking ska du minst ha gått RookieTricking och du ska uppfylla kraven i kunskapsmatrisen.

Max 8 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

RookieFlip

RookieFlip är vår nybörjarnivå in i volternas härliga värld. RookieFlip är en grupp för dig som ÄLSKAR volter.  Vi använder trampolinen och vårt springfloor för att lära oss och utveckla olika volter. Mjuka mattor och passning skapar den trygghet som krävs för god inlärning. För att börja RookieFlip ska du minst fylla 7 år under terminen.

Max 18 barn per grupp.

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

Flip

Flip är en grupp för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom volter. För att börja på Flip ska du kunna utföra framåt- och bakåtvolter utan passning. Vi använder trampolinen och vårt springfloor för att lära oss och utveckla olika volter. Mjuka mattor och passning skapar den trygghet som krävs för god inlärning av exempelvis volter med skruv eller dubbelvolter. För att gå i Flip ska du klara alla delar som står med i kunskapsmatrisen och minst fylla 7 år under terminen.

Max 16 barn per grupp

Pris: 1600:-/12 tillfällen

Anmälan till Termin#14 öppnar 27/6

IMG_5832

Termin#13 startar vecka 13.

Vi har påsklov vecka 15.

Den sista träningen är vecka 25.

Det måste vara minst tre anmälda för att träningsgruppen ska bli av.

När du anmäler dig själv eller ditt barn gäller de Allmänna villkoren du godkänt vid din första anmälan men även följande finstilta rader: 
Vi har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.
Om du inte har möjlighet att delta vid ett tillfällen finns tyvärr ingen möjlighet att ta igen träningen vid ett annat tillfälle.
Det utgår ingen rabatt eller kompensation för eventuella missade tillfällen.
Vid minsta förkylningssymtom stanna hemma

Betalning och avbokning

En plats i träningsgrupp kostar 1600 kr för barn och 2200:- för vuxna och betalas vid anmälan.
Avbokning av platsen är möjlig fram till kl 15:00 samma dag som första träningstillfället.
Då återbetalas avgiften förutom 250 kr för administrationsavgift.
Vid skada eller långvarig sjukdom kan del av avgiften fås tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.
Avbokning ska ske skriftligen till info@xflow.se
Vid färre än 3 anmälda ställs gruppen in och de som är anmälda får pengarna tillbaka.