Träningsgrupper OCR

Vad härligt att du är intresserad av våra pass och träningsgrupper!

Oavsett om du bokar in dig i en grupp eller om du vill köra något av våra pass kommer du bli väl omhändertagen av våra kompetenta och inspirerande ledare och instruktörer. Oavsett nivå har vi träningsgrupper som passar. Vårt mål är att alla ska bli sedda och få bästa möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

OCR kedja

OCR Kids

OCR Kids är hinderbaneträning för barn. Vi tränar på olika tekniker för att ta sig förbi våra hinder på ett säkert, smidigt och snabbt sätt. Det kan handla om allt från att välta traktordäck och dra en tung släde till att krypa under och hoppa över hinder.

Pris: 1250:-/10 tillfällen

Bokningen av platser inför nästa termin öppnar under vecka 44

Athletic

Athletics åldersanpassade träning passar såväl elitsatsande barn som barn i jakt på en rolig träningsform.

Fokus kommer att ligga på att lära sig träna styrka och snabbhet för att bli bättre i sin idrott eller helt enkelt bara få en varierande och rolig träning. Allt för att bli allsidigare och tåligare mot skador.

Pris: 1250:-/10 tillfällen

Bokningen av platser inför nästa termin öppnar under vecka 44

OCR Skill

Träningen som passar finfint för dig som nyss upptäckt tjusningen i att springa hinderbanelopp eller kanske just anmält dig till ditt första. Vi tränar hinderteknik, kondition, smidighet, greppstyrka och allt som behövs för att kunna njuta av ett hinderbanelopp. OCR Teknik ger en suverän träning för alla!

Pris: 1750:-/10 tillfällen

Bokningen av platser inför nästa termin öppnar under vecka 44

Psst!
Vi har även träningsgrupper för både
barn och vuxna inom parkour.
Kika på Träningsgrupper Parkour