Träna på xFlow

Välkommen till Jönköpings härligaste träningsanläggning – kom och träna när det passar dig!

På xFlow kan du komma och träna på egen hand. Här finns stans bästa träningshall för parkour i kombination med en träningshall för dig som tycker om att träna styrka och kondition.

Vår träningsanläggning är öppen för dig som vill träna på egen hand eller med vännerna. Även om vi kör pass vissa tider är hinderbanedelen alltid öppen och erbjuder många hinder men även skivstänger, kettlebells och en massa annat kul.

Köp Engångsbesök eller längre medlemskap via knappen nedan 👇🏻👇🏻👇🏻

Vill du helst gå på pass med en inspirerande instruktör?

Testa något av våra härliga pass!

Hinderbana/OCR

För dig som vill träna teknik eller optimera ditt träningsupplägg inför kommande OCR-lopp. Vår hinderbana passar för den inbitne såväl som för dig som tycker om att träna och vill hitta en ny varierad träningsform.

Parkour

I xFlows parkourhall finns skumgrop, trampolin, tumblinggolv, bars och allt du kan tänkas behöva för att träna och utvecklas inom parkour och freerunning.

Styrka

Vi har skivstänger, kettlebells, hantlar, bollar och traktordäck, TRX-band och mycket mer. Allt för att du ska kunna utmana dig själv och bygga styrka.

Kondition

Stakmaskin, roddmaskin, traktordäck, rep, släde och bollar är bara ett urval av allt du kan använda för att driva puls och få en bättre kondition!