Att träna på xFlow

Att träna på xFlow

Alla våra träningar har en tydlig struktur med samling, uppvärmning, övningar och avslutning. De yngre barnen har ofta med lekar i uppvärmingen medan de äldre har mer rörlighetsträning och styrka. Passen avslutas alltid med en gemensam samling där vi framförallt pratar om vad som gått bra och vad vi lärt oss. Till sist… en obligatorisk “high five” och ett leende på läpparna!

Träningsgrupp, vara med på ett pass eller träna på egen hand?!

Träningsgrupper innebär att du eller ditt barn har en stående tid i en specifik grupp exempelvis RookieMove på tisdagar klockan 17. Våra träningsgrupper håller på i 50 minuter per gång. Varje termin består av 10 veckor. Observera att vår första termin endast är sju veckor lång. Detta för att vi ska komma i fas med framtida terminer. Bokningen till våra träningsgrupper hittar du i menyn under Träning.

Att gå på pass innebär att du bokar en plats på ett pass när det passar dig. Våra passen är 45 minuter långa och finns för dig som har träningskort bokas de enkelt via Schemat.

Träna på egen hand – vill du träna på egen hand utan instruktör eller ledare är xFlow en öppen träningsanläggning. Genom att betala för ett engångsbesök eller köpa något av våra träningskort kan du komma och träna när det passar dig. Du får då tillgång till både parkourdelen och träningsdelen.

Våra ledare och instruktörer

Våra träningsgrupper leds av en huvudledare som alltid har minst en hjälpledare med sig.

Vi har valt ut våra ledare och instruktörer med omsorg. De ska kunna se varje individ, samt kunna inspirera och leda gruppen på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Våra ledare och instruktörer får kontinuerlig feedback och utbildning av Erik för att utvecklas som ledare. Erik har själv arbetat som idrottslärare i 15 år och varit ledarutbildare i 10 år. Dessutom har han 30 års erfarenhet av ideellt idrottsledarskap inom flera olika idrotter.