xFlow för skolor

Vi vill fylla xFlow med liv från morgon till kväll, allt för att så många barn som möjligt ska få utmana sig och uppleva rörelseglädje!

Genom vårt erbjudande till skolor eller enskilda klasser finns det möjlighet att boka hela eller delar av xFlows träningsanläggning för allt från enstaka lektioner till temaperioder eller hela friluftsdagar. Vi kan även komma ut till just er skola eller fritids och hålla i idrottslektioner eller idrottsdagar.

Om så bara EN elev hittar ett nytt intresse/sport/livsstil är det värt hur mycket som helst.

xFlows utbud möjliggör att alla elever kan få en utmaning på sin egen nivå. Målet är att när de lämnar oss ska de känna att de haft kul och lärt sig något nytt!

Trots att många skolor och föreningar gör mycket för att få våra barn och ungdomar fysiskt aktiva, minskar den fysiska aktiviteten alltjämt. Det är svårt att konkurrera med tv-spel och sociala medier om barnens uppmärksamhet och intresse.

Vi på xFlow erbjuder aktiviteter som liknar tv-spelen på så sätt att de ger spänning, snabba belöningar, frihet, utveckling och variation. Parkour, hinderbana och trampolin är livsstilssporter som särskilt bra passar de barn som inte tycker om att “stå i kö” eller “nöta”.

Skolor eller klassföreståndare har möjlighet att hyra hela eller delar av hallen, med eller utan instruktör. Vi rekommenderar att våra välutbildade instruktörer får inspirera och utmana era elever med vuxna från skolan som stöd.

Självklart kan vi även komma ut till er skola och ha idrottslektioner eller idrottsdagar.

skola_tre_ledare

PSSST!

Vi kan även komma ut till din skola och hålla i parkour-lektioner eller idrottsdagar!

En lektion utöver
det vanliga

Under en timme utmanas barnens fysiska färdigheter utan att de tänker på det. I hinderbanan, parkourparken, på trampolinen eller i skumgropen kan alla hitta en aktivitet som passar just dem.

Kostnad:
50 kronor/barn
(minimipris 1000:-)

Boka en instruktör för 500:-/h

Tre fartfyllda
timmar på xFlow

Tre timmar med fokus på rörelse och glädje. Tiden försvinner iväg fort när barnens kreativitet får fritt spelrum i lokalen 


Kostnad:
100 kronor/barn
(minimipris 2000:-)

Boka en instruktör för 500:-/h

Sex fullspäckade
timmar på xFlow

Heldag på xFlow möjliggör
att varva teori och praktik. Sex timmar med fokus på rörelse och glädje där endast fantasin sätter gränser!


Kostnad:
Lämnas via offert.
Kontakta Erik Torhall på erik@xflow.se