popup

Träna nära dig på xFlows PopUp-Flow!

🌦Utomhusträning i ur och skur!🌦

Från och med vecka 34 poppar vi upp med vår utomhusträning på Dalvik.
Passen är 45 minuter och innefattar styrka och kondition. Alla övningar går att anpassa efter dagsform, det gör att våra pass funkar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som tränar ofta.

Du hittar vårt PopUp-Flow på Dalvik
(Dalviksringen bakom Konsum)

Gratis-prova-på under hela augusti!

dalvik
ljungarum_popup2
kålgården_popup2

Gratis-prova-på under hela augusti!

Kom gärna på ett Prova-På-pass första gången och se vad vår träning innebär. Gå in i Schemat via en dator så hittar du en Prova på-knapp för respektive pass. På så sätt säkrar du din plats!

Vill du boka dig på PopUp-passen hittar du dem i schemat! Där hittar du även alla våra andra pass vi har i våra lokaler. 

På vår sida med medlemskap hittar du engångsbesök, klippkort eller årskort!

Säkra din plats eller bara dyk upp!

Säkra din plats på passen genom att boka in dig via schemat. För att kunna boka dig behöver du ha ett medlemskap. Du kan välja att köpa ett engångsbesök, 10-kort Pass, månadskort eller årskort. Oavsett vilken form du väljer kan du välja att träna på våra PopUp-pass eller på vår inomhusanläggning på Herkulsevägen 56 på Ljungarum.

Engångsbesök 120:-     Månadskort Vuxen 500:-
10-kort PASS 1000:-     Årskort Vuxen 3600:-

Betala på plats!

Vi tar kort eller blipp via mobil.

Väljer du att dyka upp kan du alltid betala på plats. Vi har en iZettle-dosa som gör att du kan betala med kort. Har du kortet sparat i mobilen kan du även betala med den funktionen.