Möt vår personal

Det är vi som jobbar på xFlow

Erik Torhall, ägare och grundare av xFlow

Erik Torhall –
Grundare av xFlow, hälsocoach, ledare, föreläsare,
certifierad Toughestinstruktör, fystränare

Erik är full av kunskap och energi och känner alltid att det finns massor av nytt att lära sig. Han har ett enormt driv och älskar att utveckla människor. På xFlow kombinerar Erik sina största intressen i livet; att arbeta med barn och ungdomar, föreläsa, coacha idrottare och få personalen att utvecklas och må bra.

e-post: erik@xflow.se


Elin Lundberg, grundare och ägare av  xFlow

Elin Lundberg –
Grundare av xFlow, hälsocoach, certifierad Toughestinstruktör, instruktör

Efter att ha jobbat med marknadsföring i många år sadlade Elin om och är nu utbildad hälsocoach. Elins främsta styrkor är att hon är enormt kreativ samtidigt som hon är strukturerad, produktiv och får saker att hända. Ett energiknippe som med sin humor och värme får alla i sin närhet att må bra. 

e-mail: elin@xflow.se


Erik Elfversson
Ledare Parkour

Erik har tränat parkour i snart nio år med några små korta uppehåll, men kärleken till sporten håller honom kvar. Parkour passar Erik perfekt för han tycker inte om att sitta still. Skulle han mot förmodan göra det, är det troligen i skolan, för han läser IT-infrastruktur och nätverksdesign på Jönköping University. Utöver parkour och skola har Erik en hel del på gång samtidigt. För den nyfikne är det bara att fråga vad som händer just nu, men var beredd att lyssna en stund för listan kan bli lång. 


Ali Ahmadiyan
Hjälpledare Parkour

Ali är 21 år och är killen som aldrig sitter still. Han har tränat både kickboxing och breakdance i snart tio år men kände ändå att det fanns mer rörelseglädje i kroppen. För fem år sedan började han därför med parkour och tricking. Ali kommer ursprungligen från Afghanistan och han har i flera år arbetat som instruktör i såväl breakdance som parkour i Iran. Alis intressen är att få utöva och utbilda i det han älskar mest; nämligen parkour, tricking, breakdance och gymnastik.


Elis Torhall
Hjälpledare Parkour och Barngymnastik

Elis LEVER för parkour. Hösten 2018 tog han guld på Parkour SM i Malmö och är därmed bäst i Sverige!!! Tränar han inte här i Jönköping är han troligen någon annanstans i Sverige hos någon av alla sina parkourkompisar. Elis tävlar i parkour och är redan en av de bästa i Sverige trots att han bara är 15 år. Skulle det vara så att han inte tränar parkour hänger han gärna med sina kompisar eller sitter vid datorn. Elis är grym på att redigera film och lägger gärna ut sina parkourfilmer på YouTube eller Instagram. 


Alfons Bjurenstedt
Hjälpledare Parkour och Barngymnastik

Alfons är en 14-årig kille som gillar parkour för att han där kan tävla mot sig själv och inte behöver jämföra sig med andra. Förutom parkour tycker Alfons om att spela både innebandy, dator och många former av musik. Ytterligare ett stort intresse för Alfons är magi. Om Alfons inte har något att göra lägger han sig gärna i soffan med en skål popcorn och en bok. 


Lukas Terlinder
Hjälpledare Parkour

Lukas har alltid älskat att hoppa omkring och klättra i träd. För snart tre och ett halvt år sedan upptäckte Lukas att parkouren handlade om just att förflytta sig och hitta nya kreativa vägar vilket gjorde att han fastnade i sporten. Vintertid  upplever han gärna världen på en snowboard. När Lukas är ledig hänger gärna med sina vänner, målar eller spelar musik. 


Elias Gustafsson
Hjälpledare Parkour

Elias har hållt på med parkour och freerunning i snart tre och ett halvt år. Något annat som Elias gillar skarpt är elektronik och att bygga saker. Att få hänga med vänner eller chilla framför en film är inte heller helt fel om man frågar Elias. 


david

David Källström
Hjälpledare Parkour

David älskar att göra volter och har hållt på med parkour i många år. På sin fritid gillar han, förutom parkouren, även att kolla på serier och filmer men även att läsa böcker. David drömmer om att bli arkitekt när han blir stor vilket man kan se i hans intresse för att bygga med Lego. 


Hugo Kiland –
Hjälpledare Parkour

 


Anton Torhall –
Hjälpledare Parkour och Barngymnastik

 

 


Oskar Nävsjö –
Ledare Parkour & Barngymnastik

Oskar är 20 år och har alltid älskat att röra på sig. Som 12-åring upptäckte han parkouren och började träna utomhus tillsammans med sina kompisar. Efter cirka ett år startade den första parkourföreningen i hans hemstad, vilken lycka för Oskar!!! Efter fyra år bytte han inriktning och började träna tricking istället. Självklart älskar han fortfarande parkour och säger inte nej till en utmaning!

Oskar studerar till maskiningenjör på Jönköpings Tekniska Högskola. På fritiden gillar han att umgås med sina vänner eller att till gymmet.

 


 

Markus Nilsson –
Ledare Parkour & Barngymnastik

Markus är killen med riktigt skön energi. Han sitter aldrig still och har ständigt nya projekt på gång. Markus mål är att leva med glädje i både ansikte och själ, vilket man lätt märker att han gör förträffligt. Förutom att vara full av rörelseglädje är Markus även händig och gillar att klura ut smarta lösningar. Det har bland annat lett till att han börjat bygga en skatepark tillsammans med en kompis. 

 


 

Nils Lokko –
Ledare Parkour & Barngymnastik

 

 


 

jennifer

Jennifer Dahlén –
Reception

Jennifer är klippan i receptionen. Hon är en envis tjej som alltid har ett leende på läpparna. 2015 gav hon sig ensam ut på en vandring upp till toppen av Kebnekaise. Kärleken till vandring är stark och även om Kebnekaise gav mersmak tycker hon lika mycket om komma ut i skogen här hemma i Jönköping. 


robin

Robin Lindén
Instruktör OCR/Hinderbana, PT, reception

För Robin är ingenting omöjligt! Detta avspeglas i hans glada sätt och sköna framtoning. Han är 22 år och tycker bäst om  styrketräning, matlagning, friluftsliv samt podcasts om träning och personlig utveckling. Robin är en driven kille som inte ser några hinder utan älskar att utmana både sig själv och andra. Nyligen utmanade han en 72-årig man att denne skulle lära sig att göra chins och mycket riktigt lyckades han med Robins hjälp. Robin har tävlat i golf men lämnade greenerna och gick till att lyfta tungt i stället. 2016 utbildade Robin sig till licensierad personlig tränare samt diplomerad massör i klassisk massage. Han har omsatt sina kunskaper både som idrottslärare och i gymvärlden. 


michael

Michael Arrhenius
Instruktör & ledare OCR/Hinderbana

Micke är OCR-fantast sedan 2015 med över 17 st OCR-lopp i bagaget. Han har kört allt ifrån stora internationella tävlingar till mindre lokala lopp. Micke har sin bakrund inom bl.a. fotboll, judo, styrketräning, amerikansk fotboll och crossfit. Det som kännetecknar honom är hans uthållighet och envishet, framförallt när det kommer till träning och i synnerhet när det finns ytterligare OCR-medaljer att hämta hem till samlingen. Mickes pass på hinderbanedelen utlovar stor variation, mycket svett och tips som grundas av stor erfarenhet av just hinderteknik. 


doris

Doris

Doris är xFlows maskot och ansikte utåt. Hon älskar att mysa, springa och busa. Du möter henne i receptionen och i bland kan du höra henne skälla inifrån personalrummet. Då känner hon sig ensam och behöver mysa.

Ger du henne kärlek får du dubbelt så mycket kärlek tillbaka.


Mobil: den har hon tuggat sönder
e-mail: går det att äta?

Vill du bli en av oss?

Vi söker:

Ledare – parkour
Ledare – barngymnastik
Gruppträningsinstruktörer