Möt vår personal

Det är vi som jobbar på xFlow

Erik Torhall, ägare och grundare av xFlow

Erik Torhall –
Grundare av xFlow, hälsocoach, ledare, föreläsare,
certifierad Toughestinstruktör, fystränare

Erik är full av kunskap och energi och känner alltid att det finns massor av nytt att lära sig. Han har ett enormt driv och älskar att utveckla människor. På xFlow kombinerar Erik sina största intressen i livet; att arbeta med barn och ungdomar, föreläsa, coacha idrottare och få personalen att utvecklas och må bra.

e-post: erik@xflow.se


Elin Lundberg, grundare och ägare av  xFlow

Elin Lundberg –
Grundare av xFlow, hälsocoach, certifierad Toughestinstruktör, instruktör

Efter att ha jobbat med marknadsföring i många år sadlade Elin om och är nu utbildad hälsocoach. Elins främsta styrkor är att hon är enormt kreativ samtidigt som hon är strukturerad, produktiv och får saker att hända. Ett energiknippe som med sin humor och värme får alla i sin närhet att må bra. 

e-mail: elin@xflow.se


Hampus Höggren
Huvudledare träningsgrupper, reception samt broccoli-ätar-ansvarig

Hampus är en otroligt sprallig person som älskar all rörelse och skulle gärna lära sig allt ifrån dans till parkour. Det som står honom närmst om hjärtat är tricking. Han började med parkour som 12-åring och startade sin egen förening i Vetlanda som 15-åring där han lärde ut parkour, freerunning och tricking i ca 4 år. Då flyttade han till Jönköping för att istället jobba på heltid med det han älskar mest, vilket är att lära ut och inspirera allt ifrån barn till vuxna om rörelse. Inte nog med att han gör detta dagligen, även på fritiden jobbar han vid sidan av med youtube där han inspirerar och underhåller med hjälp utav rörelse och extremsport.


Elis Torhall
Ledare

Elis LEVER för parkour. Sedan han fastnade rejält för sporten 2015 har han tränat oerhört mycket och han älskar att lära sig nya tricks. Tränar han inte här i Jönköping är han troligen någon annanstans i Sverige hos någon av alla sina parkourkompisar. Elis tävlar i parkour och är redan en av de bästa i Sverige trots att han bara är 15 år. 2019 vann han fyra av de fem tävlingar för seniorer som ägde rum i Sverige. Skulle det vara så att han inte tränar parkour hänger han gärna med sina kompisar eller sitter vid datorn. Elis skapar även en del härliga parkourfilmer som du kan se på YouTube eller Instagram.


Elias Gustafsson
Ledare

Elias har hållt på med parkour och freerunning i snart tre och ett halvt år. Något annat som Elias gillar skarpt är elektronik och att bygga saker. Att få hänga med vänner eller chilla framför en film är inte heller helt fel om man frågar Elias. 


Erik Elfverson
Ledare

Erik har tränat parkour sedan mellanstadiet och började med andra ord för drygt 10 år sedan, Kärleken för sporten blev mer till en livsstil och det här med att sitta still har aldrig varit ett alternativ så sporten passade helt perfekt. På dagarna så är han student på Jönköping University, med inriktningen IT. Alltid många bollar i luften och det här med att vila och ta det lugnt är inte med på schemat!


Lukas Terlinder
Ledare

Lukas har alltid älskat att hoppa omkring och klättra i träd. För snart tre och ett halvt år sedan upptäckte Lukas att parkouren handlade om just att förflytta sig och hitta nya kreativa vägar vilket gjorde att han fastnade i sporten. Vintertid  upplever han gärna världen på en snowboard. När Lukas är ledig hänger gärna med sina vänner, målar eller spelar musik. 


Alfons Bjurenstedt
Ledare

Alfons är en 14-årig kille som gillar parkour för att han där kan tävla mot sig själv och inte behöver jämföra sig med andra. Förutom parkour tycker Alfons om att spela både innebandy, dator och många former av musik. Ytterligare ett stort intresse för Alfons är magi. Om Alfons inte har något att göra lägger han sig gärna i soffan med en skål popcorn och en bok. 


Anton Torhall –
Ledare

Anton är xFlows stora bollkille. Han älskar fotboll över allt annat. Det håller han på med året om, men på vintern spelar han även innebandy. När han inte idrottar sitter han mycket vid datorn eller är med kompisar. Semestrar tillsammans med familjen och med kusinerna är ofta stora höjdare för Anton.

 


David Källström
Ledare

David älskar att göra volter och har hållt på med parkour i många år. På sin fritid gillar han, förutom parkouren, även att kolla på serier och filmer men även att läsa böcker. David drömmer om att bli arkitekt när han blir stor vilket man kan se i hans intresse för att bygga med Lego. 


Hugo Kiland –
Ledare

Hugo har alltid gillat rörelse och intressena har varierat genom åren med kickbike, gymnastik och nu sen tre år tillbaka parkour. Hugo tycker att parkour är det bästa som finns. I parkouren hittar Hugo nya sätt att utveckla sig och hitta nya utmaningar på sin nivå. Hugo gillar att vara kreativ och komma på nya trix. Ytterligare en fördel med parkour är att det är ett skönt sätt att hänga med sina kompisar och lära av varandra. När Hugo inte håller på med parkour, tänker han oftast på nya tricks och utmaningar han vill lära sig, eller så hänger han med kompisar.


Nils Lokko –
Ledare

 

 


 

Markus Nilsson –
Ledare

Markus är killen med riktigt skön energi. Han sitter aldrig still och har ständigt nya projekt på gång. Markus mål är att leva med glädje i både ansikte och själ, vilket man lätt märker att han gör förträffligt. Förutom att vara full av rörelseglädje är Markus även händig och gillar att klura ut smarta lösningar. Det har bland annat lett till att han börjat bygga en skatepark tillsammans med en kompis. 

 


 

Oskar Nävsjö –
Ledare

Oskar är 21 år och har alltid älskat att röra sig på ett smidigt och effektivt sett. Han upptäckte parkouren genom videos på youtube och bestämde sig direkt för att ge sig ut och försöka själv. Under den tiden så fanns det inga föreningar man kunde gå med i, så istället drog han ihop ett gäng kompisar och började öva volter på gräsmattor och sandlådor. När Oskar var 13 så öppnades den första parkourföreningen upp i hans hemstad. Ett år senare las den ner men en tricking förening startades i samarbete med Norrköpings gymnastikförening. Oskar var osäker på om det var något för honom men valde att testa och blev förälskad i sporten direkt, det fanns inga rätt eller fel. Alla hade sin unika stil på volter och combos, det var bara fantasin som satte gränserna för hur man kunde utvecklas.

Tricking är det som Oskar älskar mest men såklart tycker han fortfarande om Parkour och tackar aldrig nej till en utmaning. När Oskar inte jobbar på xFlow så studerar han till maskiningenjör och går sista året på Jönköpings Tekniska Högskola.

michael

Michael Arrhenius
Instruktör OCR/Hinderbana

Micke är OCR-fantast sedan 2015 med över 17 st OCR-lopp i bagaget. Han har kört allt ifrån stora internationella tävlingar till mindre lokala lopp. Micke har sin bakrund inom bl.a. fotboll, judo, styrketräning, amerikansk fotboll och crossfit. Det som kännetecknar honom är hans uthållighet och envishet, framförallt när det kommer till träning och i synnerhet när det finns ytterligare OCR-medaljer att hämta hem till samlingen. Mickes pass på hinderbanedelen utlovar stor variation, mycket svett och tips som grundas av stor erfarenhet av just hinderteknik. 


Robin Lindén
Instruktör OCR/Hinderbana, PT

För Robin är ingenting omöjligt! Detta avspeglas i hans glada sätt och sköna framtoning. Han är 23 år och tycker bäst om  styrketräning, matlagning, friluftsliv samt podcasts om träning och personlig utveckling. Robin är en driven kille som inte ser några hinder utan älskar att utmana både sig själv och andra. Nyligen utmanade han en 72-årig man att denne skulle lära sig att göra chins och mycket riktigt lyckades han med Robins hjälp. Robin har tävlat i golf men lämnade greenerna och gick till att lyfta tungt i stället. 2016 utbildade Robin sig till licensierad personlig tränare samt diplomerad massör i klassisk massage. Nu utbildar han sig till personlig tränare på högskolan i Gävle. Han har omsatt sina kunskaper både som idrottslärare och i gymvärlden. Robin arbetsuppgifter är personlig tränare, kostrådgivare, coach samt gruppträningsinstruktör.


jennifer

Jennifer Dahlén –
Reception

Jennifer är klippan i receptionen. Hon är en envis tjej som alltid har ett leende på läpparna. 2015 gav hon sig ensam ut på en vandring upp till toppen av Kebnekaise. Kärleken till vandring är stark och även om Kebnekaise gav mersmak tycker hon lika mycket om komma ut i skogen här hemma i Jönköping. 


philip

Philip Sturman
Instruktör

Philip har en bakgrund inom judo, styrketräning, krav maga och thaiboxning. För tio år sedan kom han i kontakt med och började träna MovNat. Det han fastnade för är variationen och bredden, och att man får arbeta med effektiva och naturliga rörelsemönster som utnyttjar och stärker hela kroppen. Philip är numera MovNat-certifierad instruktör på nivå 1 & 2.
I övrigt tycker han om att klättra i träd, odla potatis, gå barfota och sova utomhus, men förnekar att han är en hippie. När han inte tränar jobbar han som Service reliability engineer med IT-lösningar i molnet och blir entusiastisk över system med svart bakgrund och grön text.


 

9254F3C5-9607-445B-A2D0-F9376B0B0442

Doris

Doris är xFlows maskot och ansikte utåt. Hon älskar att mysa, springa och busa. Du möter henne i receptionen och i bland kan du höra henne skälla inifrån personalrummet. Då känner hon sig ensam och behöver mysa.

Ger du henne kärlek får du dubbelt så mycket kärlek tillbaka.


Mobil: den har hon tuggat sönder
e-mail: går det att äta?

Vill du bli en av oss?

Vi söker:

Receptionist
Ledare – parkour
Ledare – barngymnastik
Gruppträningsinstruktörer