Möt vår personal

Det är vi som jobbar på xFlow

Erik Torhall, ägare och grundare av xFlow

Erik Torhall –
Grundare av xFlow, hälsocoach, ledare, föreläsare,
certifierad Toughestinstruktör, fystränare

Erik är full av kunskap och energi och känner alltid att det finns massor av nytt att lära sig. Han har ett enormt driv och älskar att utveckla människor. På xFlow kombinerar Erik sina största intressen i livet; att arbeta med barn och ungdomar, föreläsa, coacha idrottare och få personalen att utvecklas och må bra.

e-post: erik@xflow.se


Elin Lundberg, grundare och ägare av  xFlow

Elin Lundberg –
Grundare av xFlow, hälsocoach, certifierad Toughestinstruktör, instruktör

Efter att ha jobbat med marknadsföring i många år sadlade Elin om och är nu utbildad hälsocoach. Elins främsta styrkor är att hon är enormt kreativ samtidigt som hon är strukturerad, produktiv och får saker att hända. Ett energiknippe som med sin humor och värme får alla i sin närhet att må bra. 

e-mail: elin@xflow.se


Elis Torhall
Ledare

Elis LEVER för parkour. Sedan han fastnade rejält för sporten 2015 har han tränat oerhört mycket och han älskar att lära sig nya tricks. Tränar han inte här i Jönköping är han troligen någon annanstans i Sverige hos någon av alla sina parkourkompisar. Elis tävlar i parkour och är redan en av de bästa i Sverige trots att han bara är 15 år. 2019 vann han fyra av de fem tävlingar för seniorer som ägde rum i Sverige. Skulle det vara så att han inte tränar parkour hänger han gärna med sina kompisar eller sitter vid datorn. Elis skapar även en del härliga parkourfilmer som du kan se på YouTube eller Instagram.


Elias Gustafsson
Ledare

Elias har hållt på med parkour och freerunning i snart tre och ett halvt år. Något annat som Elias gillar skarpt är elektronik och att bygga saker. Att få hänga med vänner eller chilla framför en film är inte heller helt fel om man frågar Elias. 


Alfons Bjurenstedt
Ledare

Alfons är en 14-årig kille som gillar parkour för att han där kan tävla mot sig själv och inte behöver jämföra sig med andra. Förutom parkour tycker Alfons om att spela både innebandy, dator och många former av musik. Ytterligare ett stort intresse för Alfons är magi. Om Alfons inte har något att göra lägger han sig gärna i soffan med en skål popcorn och en bok. 


Anton Torhall –
Ledare

Anton är xFlows stora bollkille. Han älskar fotboll över allt annat. Det håller han på med året om, men på vintern spelar han även innebandy. När han inte idrottar sitter han mycket vid datorn eller är med kompisar. Semestrar tillsammans med familjen och med kusinerna är ofta stora höjdare för Anton.

 


David Källström
Ledare

David älskar att göra volter och har hållt på med parkour i många år. På sin fritid gillar han, förutom parkouren, även att kolla på serier och filmer men även att läsa böcker. David drömmer om att bli arkitekt när han blir stor vilket man kan se i hans intresse för att bygga med Lego. 


Hugo Kiland –
Ledare

Hugo har alltid gillat rörelse och intressena har varierat genom åren med kickbike, gymnastik och nu sen tre år tillbaka parkour. Hugo tycker att parkour är det bästa som finns. I parkouren hittar Hugo nya sätt att utveckla sig och hitta nya utmaningar på sin nivå. Hugo gillar att vara kreativ och komma på nya trix. Ytterligare en fördel med parkour är att det är ett skönt sätt att hänga med sina kompisar och lära av varandra. När Hugo inte håller på med parkour, tänker han oftast på nya tricks och utmaningar han vill lära sig, eller så hänger han med kompisar.


Markus Nilsson –
Ledare

Markus är killen med riktigt skön energi. Han sitter aldrig still och har ständigt nya projekt på gång. Markus mål är att leva med glädje i både ansikte och själ, vilket man lätt märker att han gör förträffligt. Förutom att vara full av rörelseglädje är Markus även händig och gillar att klura ut smarta lösningar. Det har bland annat lett till att han börjat bygga en skatepark tillsammans med en kompis. 

 


 

michael

Michael Arrhenius
Instruktör OCR/Hinderbana

Micke är OCR-fantast sedan 2015 med över 17 st OCR-lopp i bagaget. Han har kört allt ifrån stora internationella tävlingar till mindre lokala lopp. Micke har sin bakrund inom bl.a. fotboll, judo, styrketräning, amerikansk fotboll och crossfit. Det som kännetecknar honom är hans uthållighet och envishet, framförallt när det kommer till träning och i synnerhet när det finns ytterligare OCR-medaljer att hämta hem till samlingen. Mickes pass på hinderbanedelen utlovar stor variation, mycket svett och tips som grundas av stor erfarenhet av just hinderteknik. 


styrka_kvadrat

Robin Lindén
Instruktör Pass

För Robin är ingenting omöjligt! Detta avspeglas i hans glada sätt och sköna framtoning. Han är 23 år och tycker bäst om  styrketräning, matlagning, friluftsliv samt podcasts om träning och personlig utveckling. Robin är en driven kille som inte ser några hinder utan älskar att utmana både sig själv och andra. Nyligen utmanade han en 72-årig man att denne skulle lära sig att göra chins och mycket riktigt lyckades han med Robins hjälp. Robin har tävlat i golf men lämnade greenerna och gick till att lyfta tungt i stället. 2016 utbildade Robin sig till licensierad personlig tränare samt diplomerad massör i klassisk massage. Nu utbildar han sig till personlig tränare på högskolan i Gävle. Han har omsatt sina kunskaper både som idrottslärare och i gymvärlden. Robin arbetsuppgifter är personlig tränare, kostrådgivare, coach samt gruppträningsinstruktör.


philip

Philip Sturman
Instruktör

Philip har en bakgrund inom judo, styrketräning, krav maga och thaiboxning. För tio år sedan kom han i kontakt med och började träna MovNat. Det han fastnade för är variationen och bredden, och att man får arbeta med effektiva och naturliga rörelsemönster som utnyttjar och stärker hela kroppen. Philip är numera MovNat-certifierad instruktör på nivå 1 & 2.
I övrigt tycker han om att klättra i träd, odla potatis, gå barfota och sova utomhus, men förnekar att han är en hippie. När han inte tränar jobbar han som Service reliability engineer med IT-lösningar i molnet och blir entusiastisk över system med svart bakgrund och grön text.


 

9254F3C5-9607-445B-A2D0-F9376B0B0442

Doris

Doris är xFlows maskot och ansikte utåt. Hon älskar att mysa, springa och busa. Du möter henne i receptionen och i bland kan du höra henne skälla inifrån personalrummet. Då känner hon sig ensam och behöver mysa.

Ger du henne kärlek får du dubbelt så mycket kärlek tillbaka.


Mobil: den har hon tuggat sönder
e-mail: går det att äta?

Vill du bli en av oss?

Vi söker:

Receptionist
Ledare – parkour
Ledare – barngymnastik
Gruppträningsinstruktörer