Möt vår personal

Det är vi som jobbar på xFlow

Erik Torhall, ägare och grundare av xFlow

Erik Torhall –
Grundare av xFlow, hälsocoach, ledare, föreläsare,
certifierad Toughestinstruktör, fystränare

Erik är full av kunskap och energi och känner alltid att det finns massor av nytt att lära sig. Han har ett enormt driv och älskar att utveckla människor. På xFlow kombinerar Erik sina största intressen i livet; att arbeta med barn och ungdomar, föreläsa, coacha idrottare och få personalen att utvecklas och må bra.

e-post: erik@xflow.se


Elin Lundberg, grundare och ägare av  xFlow

Elin Lundberg –
Grundare av xFlow, hälsocoach, certifierad Toughestinstruktör, instruktör, receptionist

Efter att ha jobbat med marknadsföring i många år sadlade Elin om och är nu utbildad hälsocoach. Elins främsta styrkor är att hon är enormt kreativ samtidigt som hon är strukturerad, produktiv och får saker att hända. Ett energiknippe som med sin humor och värme får alla i sin närhet att må bra. 

e-mail: elin@xflow.se


erik elfversson

Erik Elfversson
Ledare Parkour

Erik har tränat parkour i snart nio år med några små korta uppehåll, men kärleken till sporten håller honom kvar. Parkour passar Erik perfekt för han tycker inte om att sitta still. Skulle han mot förmodan göra det, är det troligen i skolan, för han läser IT-infrastruktur och nätverksdesign på Jönköping University. Utöver parkour och skola har Erik en hel del på gång samtidigt. För den nyfikne är det bara att fråga vad som händer just nu, men var beredd att lyssna en stund för listan kan bli lång. 


ali

Ali Ahmadiyan
Hjälpledare Parkour

Ali är 21 år och är killen som aldrig sitter still. Han har tränat både kickboxing och breakdance i snart tio år men kände ändå att det fanns mer rörelseglädje i kroppen. För fem år sedan började han därför med parkour och tricking. Ali kommer ursprungligen från Afghanistan och han har i flera år arbetat som instruktör i såväl breakdance som parkour i Iran. Alis intressen är att få utöva och utbilda i det han älskar mest; nämligen parkour, tricking, breakdance och gymnastik.


elis

Elis Torhall
Hjälpledare Parkour och Barngymnastik

Elis LEVER för parkour. Tränar han inte här i Jönköping är han troligen någon annanstans i Sverige hos någon av alla sina parkourkompisar. Elis tävlar i parkour och är redan en av de bästa i Sverige trots att han bara är 14 år. Skulle det vara så att han inte tränar parkour hänger han gärna med sina kompisar eller sitter vid datorn. Elis är grym på att redigera film och lägger gärna ut sina parkourfilmer på YouTube eller Instagram. 


alfons

Alfons Bjurenstedt
Hjälpledare Parkour och Barngymnastik

Alfons är en 14-årig kille som gillar parkour för att han där kan tävla mot sig själv och inte behöver jämföra sig med andra. Förutom parkour tycker Alfons om att spela både innebandy, dator och många former av musik. Ytterligare ett stort intresse för Alfons är magi. Om Alfons inte har något att göra lägger han sig gärna i soffan med en skål popcorn och en bok. 


lukas

Lukas Terlinder
Hjälpledare Parkour

Lukas har alltid älskat att hoppa omkring och klättra i träd. För snart tre och ett halvt år sedan upptäckte Lukas att parkouren handlade om just att förflytta sig och hitta nya kreativa vägar vilket gjorde att han fastnade i sporten. Vintertid  upplever han gärna världen på en snowboard. När Lukas är ledig hänger gärna med sina vänner, målar eller spelar musik. 


elias

Elias Gustafsson
Hjälpledare Parkour

Elias har hållt på med parkour och freerunning i snart tre och ett halvt år. Något annat som Elias gillar skarpt är elektronik och att bygga saker. Att få hänga med vänner eller chilla framför en film är inte heller helt fel om man frågar Elias. 


elin

Elin Berlin –
Ledare barngymnastik

Elin har en bakgrund inom cirkuskonstens värld, där har hon tränat allt från jonglering till akrobatik. Under sina barn- och ungdomsår var ungdomscirkusen i Norrköping hennes största intresse och så småningom blev hon även ledare för barngrupper och cirkusskolor. När hon flyttade till Jönköping för att plugga fick hon lämna cirkusintresset bakom sig. Nu ser hon en chans att väcka liv i sina erfarenheter inom akrobatik (som ju liknar gymnastik väldigt mycket) och lära barn det hon själv en gång tyckte var så roligt.

Till vardags jobbar Elin som rådgivare på Almi och tillbringar sin lediga tid med sin sambo och lilla dotter.

 


william

William Elofsson –
Hjälpledare Parkour

William har tränat redskapsgymnastik i 11 år och även varit ledare för yngre gymnaster. På fritiden tycker han om att röra på sig han spelar mycket fotboll och innebandy. Snö och kyla stoppar inte William, då passar han på att åka snowboard och skridskor. Förutom att röra på sig så mycket han kan trivs han även med att hänga med kompisar och hitta på roliga saker.

 


olivia

Olivia Hultsborn
Hjälpledare Barngymnastik

Olivia är en driven 15-åring med en leende på läpparna. Olivia älskar gymnastik och har tränat redskapsgymnastik i trupp i över nio år och har dessutom varit ledare för barngymnaster i två år. Nu går hon första året på naturvetenskapsprogrammet på Sandagymnasiet. När Olivia inte tränar själv eller är ledare passar hon på att umgås med sina vänner, shoppa eller spela piano.


jennifer

Jennifer Dahlén –
Reception

Jennifer är klippan i receptionen. Hon är en envis tjej som alltid har ett leende på läpparna. 2015 gav hon sig ensam ut på en vandring upp till toppen av Kebnekaise. Kärleken till vandring är stark och även om Kebnekaise gav mersmak tycker hon lika mycket om komma ut i skogen här hemma i Jönköping. 


micke

Michael Arrhenius
Instruktör & ledare OCR/Hinderbana

Micke är OCR-fantast sedan 2015 med över 17 st OCR-lopp i bagaget. Han har kört allt ifrån stora internationella tävlingar till mindre lokala lopp. Micke har sin bakrund inom bl.a. fotboll, judo, styrketräning, amerikansk fotboll och crossfit. Det som kännetecknar honom är hans uthållighet och envishet, framförallt när det kommer till träning och i synnerhet när det finns ytterligare OCR-medaljer att hämta hem till samlingen. Mickes pass på hinderbanedelen utlovar stor variation, mycket svett och tips som grundas av stor erfarenhet av just hinderteknik. 


robin

Robin Lindén
Instruktör OCR/Hinderbana, PT, reception

För Robin är ingenting omöjligt! Detta avspeglas i hans glada sätt och sköna framtoning. Han är 22 år och tycker bäst om  styrketräning, matlagning, friluftsliv samt podcasts om träning och personlig utveckling. Robin är en driven kille som inte ser några hinder utan älskar att utmana både sig själv och andra. Nyligen utmanade han en 72-årig man att denne skulle lära sig att göra chins och mycket riktigt lyckades han med Robins hjälp. Robin har tävlat i golf men lämnade greenerna och gick till att lyfta tungt i stället. 2016 utbildade Robin sig till licensierad personlig tränare samt diplomerad massör i klassisk massage. Han har omsatt sina kunskaper både som idrottslärare och i gymvärlden. 


doris

Doris

Doris är xFlows maskot och ansikte utåt. Hon älskar att mysa, springa och busa. Du möter henne i receptionen och i bland kan du höra henne skälla inifrån personalrummet. Då känner hon sig ensam och behöver mysa.

Ger du henne kärlek får du dubbelt så mycket kärlek tillbaka.


Mobil: den har hon tuggat sönder
e-mail: går det att äta?

Vill du bli en av oss?

Vi söker:

Ledare – parkour
Ledare – barngymnastik
Gruppträningsinstruktörer