Performance

Performance – för laget eller individen

Vi anpassar upplägg och träning för att passa just ert lag och er idrott.  Våra tjänster passar såväl den individuella idrottaren såväl som laget.  Vi erbjuder flexibla lösningar,  året runt – allt efter era behov. Oavsett om ni behöver hjälp med en långsiktig helhetslösning, försäsongsträning eller ett enstaka inspirationspass, är vi alternativet för er.

Prestera maximalt

Vi vill hjälpa idrottare att skapa de bästa fysiska förutsättningarna för att kunna prestera maximalt. Med våra kunskaper inom anatomi, fysiologi, rörelseanalys och biomekanik skapar vi optimala program för varje individ.

Minska skaderisk

Fysträningen på xFlow syftar i första hand till att minska risken för skador och i andra hand till att utveckla de fysiska kvaliteterna. En skadad idrottare kan varken tävla eller bli bättre på sin idrott.

Grundegenskaper i fokus

Vi utgår från de fem fysiska grundegenskaperna – styrka, snabbhet, uthållighet, koordination och rörlighet. Vi anpassar träningen utifrån de fysiska krav varje idrott har. 

Vi har erfarenhet
av fysträning för bland annat
hockeylag, fotbollslag,
bandylag, konståkare och
triathleter

xFlow Progress

Uppstart med tester, träningsprogram med 1h träff/vecka i åtta veckor samt en uppföljning
– från 5000 kr

xFlow Coaching

Ta med hela laget och få ett fyspass tillsammans med en av våra instruktörer.
– från 1200kr/h

xFlow Training

Ta med hela laget och kör er fysträning i en ny miljö.
– från 750kr/h

xFlow Education

Vi utbildar era tränare, utövare eller hela föreningen
genom föreläsningar och/eller workshops.  Välj ämne
som exempelvis ledarskap, fysträning, kost eller hälsa.
– kontakta Erik för offert

Erik Torhall är en av xFlows grundare och är huvudansvarig för xFlow Performance. Han har mångårig erfarenhet av att träna såväl lag som individuella idrottare från motions- till elitnivå. Erik brinner för att få alla att prestera på sin toppnivå och lägger ner mycket tid på att utbilda och utveckla sig själv för att hela tiden bli en bättre tränare. 

Läs mer om Erik >>>

Erik Torhall, ägare och grundare av xFlow