Pass

Får vi presentera alla våra härliga pass!!!

Alla pass utgår från vår hinderbana och har mer eller mindre inslag av hinderbaneträning i sig.

För dig som inte riktigt känner dig hemma i hinderbanan (än), låt dig inte skrämmas av hinderbana utan se den som en grund till en varierad och rolig träningsform. Är du intresserad av ett tydligare hinderbenefokus rekommenderar vi istället vår Träningsgrupper.

Våra pass vänder sig till dig över 16 år med undantag för FamilyFlow där vi tränar vuxna och barn (6-12 år) tillsammans.

LunchFlow

Våra lunchpass ger en allsidig träning där du kombinerar både styrka och kondition. Vi varierar övningar och inget pass blir det andra likt. Gemensamt för alla pass är att det är fantasin som sätter gränser för vad vi kan göra.

Förutom svett garanteras även ett stort leende på läpparna!

För dig över 16 år.

CrossFlow

Bollar, kettlebells, boxar, ninja jumps, bildäck, armgång och släde är bra en bråkdel av de inslag som finns i våra VuxenFlow-pass. Här sprudlar träningsglädjen och endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra.

Du garanteras en allsidig träning och ett stort leende på läpparna!

För dig över 16 år.

FamilyFlow

Passet för hela familjen, där föräldrar och barn tränar tillsammans i vår hinderbanedel. Utmana er tillsammans och peppa varandra till stordåd.

Vi tränar vår styrka, kondition och smidighet. För vuxna tillsammans med barn i åldrarna 6-12 år.

OCR-Flow

Ett härligt träningspass där vi använder oss hinderbanan under delar av passet. Utmanande, svettigt, men framförallt roligt!

För dig över 16 år.

AW-Flow

Tänk att få avsluta arbetsveckan med ett svettigt pass tillsammans med likasinnade som också älskar träning och utmaningar. Det är vad vi gör här!

För dig över 16 år.

Spritter det i kroppen?!

 Klicka här för att komma
till Schemat för att
boka dig på
något av våra pass.

Du som redan har ett träningskort kan boka in dig på våra pass via vårt schema.

Du som ännu inte har något träningskort behöver först köpa ett engångsbesök eller träningskort. Läs mer om det på sidan om Priser