Pass

Får vi presentera alla våra härliga pass!!!

Alla pass utgår från vår hinderbana och har mer eller mindre inslag av hinderbaneträning i sig.

För dig som inte riktigt känner dig hemma i hinderbanan (än), låt dig inte skrämmas av hinderbana utan se den som en grund till en varierad och rolig träningsform. Är du intresserad av ett tydligare hinderbenefokus rekommenderar vi istället vår Träningsgrupper.

Våra pass vänder sig till dig över 16 år med undantag för FamilyFlow där vi tränar vuxna och barn (6-12 år) tillsammans.

LunchFlow

Våra lunchpass ger en allsidig träning där du kombinerar både styrka och kondition. Vi varierar övningar och inget pass blir det andra likt. Gemensamt för alla pass är att det är fantasin som sätter gränser för vad vi kan göra.

Förutom svett garanteras även ett stort leende på läpparna!

För dig över 16 år.

CrossFlow

Bollar, kettlebells, boxar, ninja jumps, bildäck, armgång och släde är bra en bråkdel av de inslag som finns i våra VuxenFlow-pass. Här sprudlar träningsglädjen och endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra.

Du garanteras en allsidig träning och ett stort leende på läpparna!

För dig över 16 år.

OCR-Flow

Tänk dig ringar, monkey bars, Irish table, vägg, däck, nunchucks, traverse wall, rep och en massa sköna hinder blandat med strötskön löpning.

OCR-Flow härligt träningspass där vi använder oss hinderbanan under delar av passet. Utmanande och svettigt men framförallt roligt!

toughest trainer

För dig över 16 år.

StrongFlow

Passet för dig som vill ta i så det står härliga till… StrongFlow är vad det låter som, ett pass med fokus på styrka. Vi använder den egna kroppen samt redskap som viktskivor, hantlar, kettlebells, skivstång och TRX för att skapa tyngre belastningar i takt med att styrkan ökar.


För dig över 16 år.

CardioFlow

Intervaller, hög frekvens, pannben och rörelseglädje!


För dig över 16 år.

ExpressFlow

Ibland finns det inte tid till alla man vill hinna med… Vi har skapat ett 30 minuterspass för dig som vill köra ett intensivt pass med fokus på styrka.

För dig över 16 år.

FamilyFlow

Passet för hela familjen, där föräldrar och barn tränar tillsammans i vår hinderbanedel. Utmana er tillsammans och peppa varandra till stordåd.

Vi tränar vår styrka, kondition och smidighet. För vuxna tillsammans med barn i åldrarna 6-12 år.

ocrflow

Spritter det i kroppen?!

 Klicka här för att komma
till Schemat om du vill boka dig på
något av våra pass.

Du som redan har ett träningskort kan boka in dig på våra pass via vårt schema.

Du som ännu inte har något träningskort behöver först köpa ett engångsbesök eller träningskort. Läs mer om det på sidan om Priser