Pass

Får vi presentera alla våra härliga pass!!!

Alla pass utgår från vår hinderbana och har mer eller mindre inslag av hinderbaneträning i sig.

För dig som inte riktigt känner dig hemma i hinderbanan (än), låt dig inte skrämmas av hinderbana utan se den som en grund till en varierad och rolig träningsform. Börja med pass som CrossFlow, LunchFlow, StrongFlow eller AW-Flow. Är du intresserad av ett tydligare hinderbenefokus rekommenderar vi OCR-Flow.

Våra pass vänder sig till dig över 16 år med undantag för FamilyFlow där vi tränar vuxna och barn (6-12 år) tillsammans.

Tider för våra pass hittar du i vårt schema 👇🏻👇🏻👇🏻

Köp ett Engångsbesök eller ett längre medlemskap här 👇🏻👇🏻👇🏻

LunchFlow

Våra lunchpass ger en allsidig träning där du kombinerar både styrka och kondition. Vi varierar övningar och inget pass blir det andra likt. Gemensamt för alla pass är att det är fantasin som sätter gränser för vad vi kan göra.

Garanterat svettigt 🙂

För dig över 16 år.

CrossFlow

Bollar, kettlebells, boxar, ninja jumps, bildäck, armgång och släde är bra en bråkdel av de inslag som finns i våra VuxenFlow-pass. Här sprudlar träningsglädjen och endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra.

Du garanteras en allsidig träning och ett stort leende på läpparna!

För dig över 16 år.

OCR-Flow

Tänk dig ringar, monkey bars, Irish table, vägg, däck, nunchucks, traverse wall, rep och en massa sköna hinder blandat med strötskön löpning.

OCR-Flow härligt träningspass där vi använder oss hinderbanan under delar av passet. Utmanande och svettigt men framförallt roligt!


För dig över 16 år.

OutdoorFlow

Vi håller till i vårt utegym och passar på att njuta av naturen. Här sprudlar träningsglädjen och endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra.

Du garanteras en allsidig träning och ett stort leende på läpparna!

Vi rekommenderar ett par tunnare handskar, långbyxor och långärmat och inte några kläder du är rädd om.

För dig över 16 år.

StrongFlow

Passet för dig som vill ta i så det står härliga till… StrongFlow är vad det låter som, ett pass med fokus på styrka. Vi använder den egna kroppen samt redskap som viktskivor, hantlar, kettlebells, skivstång och TRX för att skapa tyngre belastningar i takt med att styrkan ökar.


För dig över 16 år.

FightFlow

FightFlow innebär en allsidig och rolig träning med hjälp av en mix av olika kampsporter och självförsvarstekniker. Vi tränar kroppskontroll, balans, explosivitet, kondition och styrka. Du behöver inte ha några erfarenheter av vare sig kampsport eller annat träning sedan tidigare.


För dig över 16 år.

Spritter det i kroppen?!

 Klicka här för att komma
till Schemat om du vill boka dig på
något av våra pass.

Du som redan har ett träningskort kan boka in dig på våra pass via vårt schema.

Du som ännu inte har något träningskort behöver först köpa ett engångsbesök eller träningskort. Läs mer om det på sidan om Priser