Om oss

Allt startade med några korta SMS i mars 2016

Två hjärnor slogs samman och la grunden till en verksamhetsidé med enorm potential och stora utvecklingsmöjligheter. Det har tagit många fler sms, timmar, tankar, möten, motgång, medgång men framför allt… vi har känt en glädje över den resa vi gjort och just glädjen är något som vi vill ta med oss in i vår verksamhet.

I september 2018 öppnade vi Jönköpings härligaste träningsanläggning med inriktning mot parkour och hinderbaneträning. Hos oss kan såväl stora som små kan utmanas och utvecklas via hinderbana, trampolin, parkour och funktionell träning.

På xFlow ska man träna av glädje och för glädje.

På xFlow kan barn, ungdomar och vuxna mötas på en gemensam arena där det inte handlar om att vara störst, bäst och vackrast utan om att ha roligt tillsammans.

värdeord xflow

xFlow ska skapa möjligheter för såväl ung som gammal att hitta “sin grej” och att röra sig efter sina egna förutsättningar och behov. Det egna välmåendet och den personliga utvecklingen ska vara viktiga drivkrafter.

xFlow vill skapa möjlighet till rörelse, energi och glädje.

Vi vill skapa en plats som ger möjlighet till rörelse, energi och glädje. Hos oss ska alla få känna sig sedda och bekräftade som de är och ha möjlighet att utvecklas fysiskt och psykiskt utan krav på prestation.