OCR/Hinderbana

OCR- och hinderbaneträning

I vår hinderbana finns utmaningar för alla! Låt kreativiteten och rörelseglädjen styra dig över, under, framåt och uppåt. Här kan alla hinder och övningar anpassas efter förmåga för att alla ska kunna träna hos oss.

Utmana kompisarna och nå nya mål

Välj att utmana kompisgänget genom att boka in er på våra pass eller varför inte se till att du och kollegorna kommer i gång och rör er tillsammans. Kanske är det så att ni anmält er till något av alla de hinderbanelopp som finns att välja på? Med någon av våra härliga instruktörer får ni den hjälp och utveckling just ni vill åt för att nå just era mål.

Vi är certifierade Toughest-trainers

För dig som vill träna teknik eller bara optimera ditt träningsupplägg inför säsongens alla OCR-lopp, kan vi erbjuda både pass och gruppträning. Erik Torhall, Michael Arrhenius och Elin Lundberg är certifierade Toughest-instruktörer och kan hjälpa såväl nybörjare som den som är mer van.

Träningsgruppen OCR Race Training

OCR Race Training ger en suverän träning för dig som anmält dig till ett hinderbanelopp eller som vill lära dig mer innan du anmäler dig. Vi tränar hinderteknik, kondition, smidighet, greppstyrka och allt som behövs för att kunna njuta av ett hinderbanelopp.

Vill du veta mer? Kontakta elin@xflow.se

Open Gym

För dig som gillar att träna på egen hand finns vår träningsyta tillgänglig.
Pass och träningsgrupper har förtur men det finns alltid plast så att flera ska kunna träna samtidigt. Ytan är alltså inte stängd bara för att vi har pass. Kolla i vårt schema vilka tider det är pass i hinderbanan.

Pass som passar många

OCR-Flow är ett av alla våra sköna pass! Oavsett vilket av alla våra pass du väljer ger det dig en bra grund om du ska springa ett hinderbanelopp.

Träning som gör nytta

Vår hinderbana passar utmärkt som arena om ni ska ha en aktivitet för företaget, kompisgänget eller familjen. Utöver en härlig träning för hela kroppen utvecklas gruppens sammanhållning i strävan mot nya gemensamma mål.

Träning mot nya mål

Här kan du öva styrka, rörlighet, kondition och teknik med hjälp av en PT eller på våra grupppass med en coach som står för kreativitet, peppning och utmaningar! Träningstider hittar du snart i vårt schema.

Vill man så kan man

Ibland måste man öva och ibland måste man gå sin egen väg. Vi har träning för såväl nybörjaren som den erfarne, kompisarna eller familjen. Hinderbaneträning, teknikträning eller träning bara för att det är gött… Träning för alla som vill!

Lära känna några våra hinder

Väggen

Väggen

Över, det är allt som räknas. Inte runt, inte under utan ÖVER 🙂

Traverse Wall

Traverse Wall

Greppstyrka, envishet, greppstyrka, teknik och greppstyrka.

Monkey Bars

Monkey Bars

Greppstyrka + teknik = sen är du över

Ringarna

Ringar

Greppa, svinga, greppa, svinga…
Med god teknik och starka nypor tar du dig fram snabbt och lätt!

Repen

Repen

Här handlar det om att ta sig upp. Armstyrka är ett sätt men med ett fotlås sparar du energi.

Traktordäck

Traktordäck

Greppa, lyft, vänd.
Greppa, lyft, vänd.
Andas. Le.
Greppa, lyft, vänd.